XICS FESTIVAL

Qui som?

Xics Festival està organitzat per l’Associació “Mou-te”, formada per un grup de mares i pares de Moià que compartim la il·lusió d’organitzar esdeveniments lúdics i musicals destinats a un públic familiar, amb la voluntat de dinamitzar culturalment la comarca del Moianès.

 

Convençuts que la música és part molt important pel desenvolupament dels nens, l’any 2017 neix el Xics Festival, un festival per gaudir de la família, dels amics, de la música i de la resta d’activitats que s’organitzen durant tota la jornada i com no, de l’aire lliure i la naturalesa. Això últim ens ho permet l’ emblemàtic Parc Municipal Francesc Viñas, un parc urbà que integra el bosc dins de la vila de Moià.

 

Amb aquest objectiu, cada any treballem de manera desinteressada per organitzar un festival ple de noves propostes lúdiques, sempre respectuoses amb el medi, comptant any rere any amb la millor oferta musical infantil del moment.

El festival va adreçat a famílies amb nens i nenes de 0 a 12 anys però on l’experiència de les dues primeres edicions ens diu que els pares s’ho passen d’allò més bé!

Un festival fet per famílies i per a les famílies.

Moianes ve de gust
Que és Moià?